Fettförbrännare

Med rätt fettförbrännare kan din träning visa resultat snabbare. Ett stort urval av produkter gör det dock svårt att hitta rätt. Vi har skannat marknaden och kan rekommendera tre stycken som utmärker sig:
1.
Synerlin
Synerlin
✓ Högdoserad ✓ Balanserad mix ✓ Koffein och grönt te
Self Omninutrition Synerlin innehåller pentakolin, grönt téextrakt samt koffein som tillsammans skapar en effektiv fettbrännande effekt. Burken innehåller 120 tabletter.
Köp

269 kr
2.
Burn 5 pack
Burn 5 pack
Mycket prisvärt
Storpack från svensktkosttillskott till ett väldigt förmånligt paketpris. Detta 5 pack innehåller totalt 600 tabletter.
Köp

1075 kr
3.
Core Forskolin
Core Forskolin
ny intressant infallsvinkel till fettförbränning
Core Forskolin innehåller ämnet forskolin som kommer från den tropiska växten Coleus forskohlii. Det finns studier som visar på att detta ämne ökar cAMP-nivåerna i kroppen, vilket kan påverka energiomsättningen. Burken innehåller 180 kapslar.
Köp

629 kr
Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Sök

Ladda mer produkter

Effektiva fettförbrännare blir allt mer populära

Fettförbrännare är ett begrepp som har kommit att bli allt vanligare inom träningsvärlden. Begreppet är i viss utsträckning självförklarande och åsyftar, så klart, produkter som påskyndar förbränningen av fett. Dessa har blivit populära bland kroppsbyggare, cyklister, löpare och även personer som sysslar med vardagsmotion. Anledningen är ganska självklar; onödigt fett försämrar prestationen och kan ha en negativ inverkan på allmänhälsan.   Samtida utveckling har gjort det fullt möjligt att både påskynda och förbättra fettförbränningen med hjälp av praktiska kosttillskott. Många av tillskotten drar väldigt stor nytta av den senaste utvecklingen inom den biomolekylära förståelsen av fettförbränningssystemet. Men hur fungerar dessa produkter, och hur använder man dem på bästa sätt?

Används av såväl professionella atleter som amatörer

Bland såväl många träningsmänniskor som glada amatörer har fettförbrännare blivit ett givet inslag i dieten. Men det är så klart inte magiska piller utan kan bara förbättra de förutsättningar vi redan har. Grunden för all sorts viktnedgång och förbränning av överskottsenergi är att hitta balans mellan hur mycket energi man konsumerar, och hur mycket energi man förbrukar. Men hur uppnår man balans? Kroppen har i princip tre energikällor att använda sig av, nämligen protein, fett och kolhydrater. Av dessa står kolhydrater för den snabba energin, medans övriga står för långsam och stadig energitillförsel. Många atleter väljer att äta kolhydratrika livsmedel i anslutning till träning, för att säkerställa att kroppen får lättillgänglig energi, när den behöver den som mest. Protein och fett reserveras däremot i många fall till perioder då kroppen behöver mer långsam energi, som inför sovdags. Hur kan då fettförbrännare hjälpa? Den sorts produkter som har kommit att kallas fettförbrännare har den unika egenskapen att de kan öka kroppens förbränning i viloläge, och förhöja energiomsättningen under träning. Utöver detta så upplever många att de helt enkelt får mer energi av denna sorts kosttillskott. Genom att stimulera den naturliga förbränningen av fett så säkerställer de att man har en jämn och aktiv omsättning, oavsett tid på dygnet och oavsett hur fysiskt aktiv man faktiskt är.

Ett stort utbud av produkter med unika egenskaper

Många av produkterna har mer eller mindre unika effektiva ämnen. Anledningen till detta är helt enkelt att effektiv fettförbränning kan uppnås på ett stort antal olika sätt. Medans vissa produkter fokuserar på att stabilisera blodsockernivåer, så är andra särskilt utformade för att begränsa kroppens själva fettinlagring. Vilken av dem man väljer beror i stor utsträckning på vad man vill uppnå. Men oavsett vilken av produkterna som man faktiskt väljer så kan man vara säker på att de bidrar till att såväl minska mängden kroppsfett, som att förhindra att ens befintliga kosthållning leder till överflödiga kilon. I utbudet av produkter finner du ett stort antal svenska och internationella produkter med hög renommé som har blivit populära bland såväl professionella atleter som hobbyister. Oavsett om man känner att man på ett enkelt och lättsamt sätt vill bli av med några extrakilon, eller strävar efter att få ut det mesta av sin träning, så är fettförbrännare definitivt en hjälp på vägen.