Billigt proteinpulver

För många är priset en viktig faktor. Vi på Bästaproteinpulvret.com känner till detta och tillhandahåller därför en lista på marknadens billigaste proteinpulver. Vissa av butikerna som säljer produkterna har kampanjer ibland. Vi tar inte hänsyn till dessa, utan listar enbart ordinarie priser.
  • Klicka på produktnamnet för att besöka butiken.
  • Klicka på pilarna i den översta raden för att sortera.
Sortering ( Billigast )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Kategori ( Proteinpulver )
Proteinpulver (90)
Omega 3 (69)
Proteinbars (65)
Bcaa och Eaa (58)
Fettförbrännare (46)
Måltidsersättningar (44)
Bcaa (39)
Sportdryck (32)
Pwo (32)
Gainers (32)
Energibars (27)
Fettförbränning (26)
Energigel (24)
Kreatintillskott (23)
Kreatin (23)
Muskelbyggande (21)
Färdiga Proteinshakes (19)
Energidryck For Sport (17)
Kolhydrater (15)
Kvaveoxid (15)
L Karnitin (14)
Tyrosin (14)
Glutamin (13)
Lysin (12)
L Glutamin (12)
Rodbetsprodukter (10)
Arginin (10)
Omega 9 (10)
Omega 6 (10)
Eaa (9)
Rosenrot Extrakt (9)
Färdiga Paket (9)
Omega 7 (8)
Hydrolysat (8)
Koffein (8)
Taurin (7)
Ginseng Extrakt (6)
Hmb (5)
Kolhydratsuppladdning (5)
Daa (4)
Mct Fett (4)
Beta Alanin (4)
Prestationshojande Paket (3)
Fenylalanin (3)
Citrullin (3)
Cystein (1)
Glycin (1)
Leucin (1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Att hitta ett billigt proteinpulver

Samtidigt som proteinpulvret givetvis ska vara kvalitativt, är det nog ingen som vill betala mer än vad som faktiskt behövs. Som alltid bör man dock ta hänsyn till proteinpulvrets faktiska egenskaper, och inte bara priset. Bland annat kan man hålla utkik efter följande:
  • Det biologiska värdet. Det biologiska värdet är en slags måttstock på hur kvalitativt ett proteinpulver faktiskt är. Till exempel har vassleprotein ett högt biologiskt värde, samtidigt som det ofta är förhållandevis billigt. I sökandet efter ett billigt proteinpulver är det dock viktigt att även ta hänsyn till proteinets egenskaper och inte bara det biologiska värdet. Det här kan man läsa mer om på startsidan.
 
  • Typ av proteinpulver. Jakten på ett billigt proteinpulver bör inte endast handla om priset. Letar du till exempel efter en långsam proteintyp bör du välja kasein framför vassle, trots att vassle vanligtvis är lite billigare. Hur mycket man kompromissar med pulvret för att betala mindre är givetvis upp till var och en, men just proteintypen är något man inte bör tumma på.
 
  • Priset per gram. Det är lätt att stirra sig blind på själva produktpriset i jakt på det billigaste proteinpulvret. Det bör dock understrykas att priset per gram är mer talande än priset för själva förpackningen. Det här säger sig självt men kan ändå lätt glömmas av. I vår tabell ses både det initiala inköpspriset, samt vad pulvret kostar per gram.
  Att hitta ett billigt proteinpulver som både smakar gott och har ett högt biologiskt värde kan vara ganska svårt. I första hand rekommenderar vi våra besökare att läsa topplistan på startsidan, där vi gör en samlad bedömning på de recensioner som finns att tillgå från trovärdiga aktörer på nätet. Ofta är det inte det billigaste proteinpulvret som får högst betyg i recensionerna. Det bästa billigaste proteinpulvret handlar kan snarare sägas handla mer om att vara prisvärt. Billigt proteinpulver